English Français Nederlands Español Svenska Deutsch Norsk English Français Nederlands English Français Nederlands English Français Nederlands
English Français Nederlands English Français Nederlands English Français Nederlands English Français Nederlands
 
STARTSIDA OM FÖRETAGET LÄGENHETER FOTOGALLERI HÄR FINNS VI KONTAKTA OSS
 
Det här är vi
Apartamentos Jabega är ett företag som under 35 år har arbetat för att våra kunder ska bli nöjda och glada. Vi känner till vilka krav våra kunder har och vi vet att om de väljer att bo hos oss så är det för att vi får dem att "känna sig som hemma". Vi ser även till att vårda vår personal genom fortbildning samt att se till att de trivs på jobbet eftersom vi vet att en glad personal ger nöjda kunder.


Förutom våra spanska kunder tar vi även emot gäster från en rad andra länder, bland annat: Storbritannien, Kanada, Nederländerna, Tyskland samt de nordiska länderna. Dessa personer väljer att komma tillbaka till oss år efter år för att njuta av ett par dagars avslappning med sol och bad. Varje år tar vi emot cirka 6 000 gäster som alla blir särskilt imponerade av vårt läge alldeles invid stranden med det underbara blå Medelhavet som bakgrund.

Våra kunder. Vår familj.
En annan aspekt som våra kunder lovordar är den familjära atmosfären på hotellet. Den skapas till stor del av vår utmärkta personal som behandlar gästerna som en del av familjen. Många av våra anställda har jobbat hos oss i över 35 år! Företaget har alltid tillhört samma familj som även personligen hjälper till att driva verksamheten.
 
 
 
 
Du kan använda detta formulär för att skicka oss dina frågor eller förslag
 
Lägenheter med 2 rum
Liten lägenhet med 1 rum
Reception öppen 24 timmar
Snack-Bar med stor uteplats
Livemusik
TV-rum
Kostnadsfri Wi-Fi på hela hotellet
 
Se var våra installationer ligger med hjälp av Google Maps. Här hittar du en beskrivning om hur du tar dig till vårt lägenhetshotell.
LÄGENHETSHOTELLET JABEGA
Fuengirolas strandpromenad
Los Boliches - Fuengirola - Malaga (Spanien)

Telefonnummer
Reception:         (+34) 952 47 53 54
Bokning:             (+34) 952 47 53 58
Lägenheter:
  (+34) 952 47 26 62 + lägenhetsnr.
Administration:  (+34) 952 47 43 86
Ledning:             (+34) 952 66 36 72
Public Relations:   (+34) 609 28 54 67


E-post: reservas@jabega.com
E-mail Ledning: direccion.n@jabega.com